Kansen voor jouw leerlingen op Zuid

Binnenkort gaan jouw leerlingen een schoolkeuze maken. Vanzelfsprekend is het advies dat je geeft daarbij erg belangrijk. Als leerkracht kijk je als geen ander naar de match tussen een leerling en een potentiële nieuwe school. Natuurlijk wil je ook dat jouw leerlingen écht tot hun recht komen op de middelbare school. En dat kan op Zuid!

De middelbare scholen op Zuid verzorgen allemaal kwalitatief, veelzijdig en onderscheidend onderwijs. Daardoor is er voor iedere leerling wel een geschikte, veilige en goed bereikbare school te vinden. Bovendien bieden de scholen ieder hun eigen extra’s voor de leerlingen, zoals huiswerkbegeleiding, Chinese les en creatieve of sportieve programma’s.

Scholenopzuid.nl is erop gericht om te helpen bij de zoektocht naar een passende middelbare school op Zuid. Ook leerlingen kunnen daarvoor terecht op de pagina voor leerlingen.

Schoolvoorlichting

Leerlingen moeten zich goed voelen en enthousiast worden bij de keuze voor een nieuwe school. Daarom laten de scholen op Zuid op deze website samen zien wat ze te bieden hebben en wat hun specialisaties zijn. Zo blijf je als leraar van groep 7 of 8 op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en leerwegmogelijkheden. Neem zoals altijd met jouw leerlingen en hun ouders of verzorgers de tijd om samen tot een passende keuze te komen.

Kennismaken met de scholen op Zuid om vervolgens te kijken welke middelbare school de beste keuze is voor jouw leerling? Dat kan! Van een kennismakingsgesprek of lesmiddag tot een rondleiding op school om de werkwijze te zien en sfeer te proeven.

Bekijken het overzicht van de scholen op Zuid en neem gerust contact op!

Rutger

De moeilijkste leerlingen zijn vaak de beste herinneringen.

Alle scholen op Zuid