Terug

Online scholenmarkt op 14 januari

24/12/2021

Bijna is het zover. Je zit in groep 8 en moet binnenkort kiezen voor een middelbare school. Maar hoeveel weet je daar eigenlijk al van? Heb je enig idee waar je op moet letten? Of uit welke middelbare scholen je in Rotterdam-Zuid allemaal kunt kiezen? Krijg het antwoord op deze en andere vragen tijdens de online scholenmarkt, waar je samen met je ouders/verzorgers kennis kunt maken met de middelbare scholen bij jou in de buurt.

Helaas is er vanwege de coronamaatregelen dit jaar geen fysieke scholenmarkt mogelijk, maar om je toch goed voor te bereiden op je keuze en je daarbij te helpen, slaan de zestien middelbare scholen in Rotterdam-Zuid (van de samenwerkende besturen stichting BOOR, CVO en LMC Voortgezet Onderwijs) de handen ineen en organiseren zij een online scholenmarkt.

Wanneer en hoe?

Je kunt op vrijdag 14 januari 2022 van 16.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur deelnemen aan de online scholenmarkt. Ga hiervoor naar de speciale scholenmarkt pagina op deze website, scholenopzuid.nl/scholenmarkt. Het enige wat je voor je deelname nodig hebt, is een laptop of een telefoon met goed werkend internet. Daarnaast is het natuurlijk handig als je van te voren bedenkt wat jij en je ouders/verzorgers belangrijk vinden aan een school en wat je aan de deelnemende scholen wilt vragen. Je kunt je ook voorbereiden door de informatie over de scholen te lezen op de pagina vind een school.

We hopen je op 14 januari online te ontmoeten!