Ontdek de middelbare scholen van Rotterdam-Zuid, er valt genoeg te kiezen!

Binnenkort gaat je kind naar de middelbare school. Dat is best spannend, want welke school past het beste bij je kind? Hoe komen jullie samen tot een goede keuze? Hoe is het onderwijs ingericht en op welke school komt je kind écht tot zijn of haar recht?

Veel verschillende scholen, gewoon in de buurt

In Rotterdam-Zuid zijn er veel goede, verschillende scholen te vinden. De ene school is groot, de ander wat kleiner, maar allemaal met een ijzersterk profiel, gericht op de toekomst. Op elk onderwijsniveau krijgen kinderen een goede voorbereiding op het vervolgonderwijs en betaald werk. Kiest jouw kind voor één van de zestien middelbare scholen op Zuid, dan is er genoeg te kiezen. Én het betekent een school in de buurt, goed bereikbaar met de fiets en het ov.

Welke school op Zuid je kind ook kiest, ze staan allemaal voor goed onderwijs, persoonlijke aandacht, een gezellige sfeer en extra activiteiten die je kind uitdagen of ondersteunen. Op deze website helpen we jou en je kind op weg bij de zoektocht naar een goede, leuke middelbare school. Veel plezier en succes bij jullie keuze!

Anissa

Als je wilt dat een kind omhoog klimt, moet je er vooral niet bovenop gaan zitten.

Alle scholen op Zuid