Terug

Portus Zuidermavo-havo

Vmbo-glVmbo-tlHavo

Thuis op Zuidermavo-havo

Ben je op zoek naar een school die jou kan stimuleren en houd je van een goede sfeer? Dan ben je van harte welkom op Zuidermavo-havo in Rotterdam-Zuid! Op onze school kun je de theoretische, gemengde leerweg, mavo en havo volgen. We zijn een warme, kleine school en hebben daarom veel persoonlijke aandacht voor iedere leerling.

Op Zuidermavo heb je een vaste coach, met wie je veel contact hebt. De docenten kennen je en weten wie jij bent. We besteden veel aandacht aan hoe we met elkaar omgaan. Met succes: de sfeer op Zuidermavo is heel gezellig. We zijn een open christelijke school. Dat betekent dat we een school zijn met een christelijke grondslag die openstaat voor leerlingen met verschillende achtergronden. Iedereen is welkom en hoort erbij!

Elke dag anders

Op Zuidermavo heb je naast een vast rooster de mogelijkheid om aan het begin en einde van de dag zelf je uren in te vullen. Zo kun je bijvoorbeeld je huiswerk maken onder begeleiding van een docent, die je hierbij extra hulp biedt als je dat nodig hebt. Aan het einde van de dag kun je kiezen voor leuke activiteiten op het gebied van sport, kunst, technologie of drama. Zo kom je erachter waar je interesses en talenten liggen en leer je die te ontwikkelen. Natuurlijk helpen wij je om te kiezen.

Deel, mail of print deze pagina
Portus Zuidermavo-havo
Fichtestraat 3
3076 RA Rotterdam
010 41 95 772
www.zuidermavo.nl